Ξύλινο Hexagon

Αυτή η όμορφη ξύλινη διακοσμητική κατασκευή τοίχου παρέχει έναν μοναδικό τρόπο προβολής των αγαπημένων σας φωτογραφιών, το τέλειο οικογενειακό δώρο για τους αγαπημένους σας.

Ιδανικό για ένα μοντέρνο σπίτι, για να παρουσιάσετε φωτογραφίες του γάμου σας, εικόνες μωρών, σημαντικές αγαπημένες στιγμές ή μια συλλογή από ταξιδιωτικές λήψεις. Ανακατέψτε και ταιριάξτε κάθε κομμάτι για να δημιουργήσετε διαφορετικά σχήματα στον τοίχο!

Τραβάμε τόσες πολλές φωτογραφίες και οι περισσότερες μένουν κρυμμένες στα τηλέφωνα ή τις κάρτες μνήμης μας, έτσι το Ξύλινο Hexagon θα σας βοηθήσει να προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο τις περιπέτειες της ζωής σας.

Απλά ανεβάστε τις εικόνες που θέλετε να εκτυπωθούν. Μπορείτε επίσης να μας γράψετε κείμενο που θα θέλατε να συμπεριληφθεί – ένα αγαπημένο απόσπασμα, οικογενειακό όνομα ή ειδική ανάμνηση για να συνδέσετε ίσως τις φωτογραφίες μεταξύ τους. Βεβαιωθείτε ότι όλη η ορθογραφία είναι σωστή πριν την υποβολή, καθώς το κείμενο αντιγράφεται ακριβώς (με διάκριση πεζών-κεφαλαίων).

Φροντίστε οι φωτογραφίες που θα μας στείλετε να έχουν καλή ανάλυση και περιθώρια ώστε όταν περικοπούν για να εκτυπωθούν να μην χαθούν σημαντικά τμήματα της εικόνας.

Κάθε εξάγωνο κομμάτι θα συνοδεύεται από ένα αυτοκόλλητο 3M, παρέχοντας κόλλα υψηλής απόδοσης που μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς υπολείμματα ή ζημιές στην επιφάνεια. Αυτό σας επιτρέπει να στερεώσετε εύκολα το Ξύλινο Hexagon στον τοίχο σας και στη συνέχεια να τo αφαιρέσετε εύκολα.

Αποτελείται από σετ των τριών τεμαχίων.

Διαστάσεις: 15cm x 10cm, 20cm x 17cm, 25cm x 21cm.

Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης με ανεξίτηλα χρώματα.

Χρόνος αποστολής παραγγελίας έως 7 εργάσιμες.

Βρείτε μας στα social
Facebook & Instagram