Προσωποποιημένο Διαφημιστικό Στυλό με Εκτύπωση Λογοτύπου

Θελήστε να ξεχωρίσετε την εταιρεία σας; Κάντε μια διαφορά με τα προσωποποιημένα διαφημιστικά στυλό μας! Είναι ένα αποτελεσματικό και πρακτικό εργαλείο για την προώθηση της εταιρείας σας σε κάθε επιχειρηματικό γεύμα, συνάντηση ή εκδήλωση.

Τα στυλό μας είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας πλαστικό, προσφέροντας ένα άνετο κράτημα και απαλό γράψιμο. Έρχονται με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, που σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τόνο που ταιριάζει καλύτερα στην εταιρική σας ταυτότητα.

Αλλά η πραγματική λάμψη αυτού του προϊόντος είναι η προσωποποίηση: Μπορούμε να εκτυπώσουμε το λογότυπο ή το σλόγκαν της εταιρείας σας σε κάθε στυλό, με μεγάλη ακρίβεια και φωτεινά, ζωντανά χρώματα. Αυτό εγγυάται ότι το brand σας θα παραμένει στην επιφάνεια, κάθε φορά που το στυλό χρησιμοποιείται.

Δεν είναι απλά ένα γραφικό υλικό, αλλά ένα πρακτικό εργαλείο για τον πελάτη και ένας δυναμικός τρόπος για να διαδώσετε το μήνυμά σας. Είτε χρησιμοποιείται σε μια επιτραπέζια επιφάνεια, είτε υπογράφει τον επόμενο μεγάλο συμβόλαιο, αυτό το στυλό θα φέρει το brand σας στο προσκήνιο.

Προσθέστε αυτοά τα προσωποποιημένα στυλό στο eshop σας και κάντε την εταιρεία σας να ξεχωρίζει. Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αίσθηση της επαγγελματικότητας που προσθέτει αυτό το εξατομικευμένο προϊόν.

Χρώμα

Kόκκινο, κιτρινο, Κίτρινο Φλούο, Μαύρο, Μπλε, Πορτοκαλί Φλούο, Πράσινο Φλούο, Φουξ